Leertraject

Wij, Coven Gaia, staan altijd open voor nieuwe leergierige en enthousiaste leden. Mensen die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, samen vieringen en rituelen willen doen, mensen die streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling.
Die net als wij, de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven, dood en wedergeboorte. 
Die graag buiten zijn, en houden van activiteiten rond het vuur. En met ons een stevige wandeling kunnen maken door het bos of heide bij volle maan en nieuwe maan.

Wij hanteren een opleidingstraject van een aantal jaar. Je komt als Aspirant bij ons binnen in de Outer-Circle, op zoek naar jouw pad. Daarna volgt een traject van ongeveer 1 jaar en een dag, tot de eerste initiatie; Aarde-initiatie en opname in de Inner-Circle.
AARDE maakt je Neofiet; leerling heks
WATER maakt je Zelator; en is de officiële installatie binnen de coven.
LUCHT maakt je Theoricus; en draag je bij aan de rituelen.
VUUR maakt je Practicus; je gaat ook een leraar worden.
SPIRIT maakt je Phylosophus; je bent zover dat je mag uitvliegen.
Je wordt binnen deze stroming ingewijd als EarthCrafter, en kan dus geen beroep doen op onze lineage als Alexandrians.
De snelheid van het hele traject ligt geheel in jouw eigen handen, aan de al reeds opgedane kennis en de op te brengen discipline. En kan dus snel verlopen, of langer duren.

Wij werken met een Outer-Circle. Na een persoonlijk gesprek, volgt er ongeveer een jaar als Aspirant, een periode van aftasten of de leerstof daadwerkelijk aansluit bij jouw verwachtingen en of jij aansluit bij onze groeps-energie. Het beginnen als Aspirant is nooit een garantie tot initiaties.
Je krijgt digitaal huiswerk in de vorm van o.a. opdrachten, het lezen van lesmateriaal en verplichte boeken. Verder kom je regelmatig verslag doen en heb je één op één begeleiding.

Interesse, nieuwsgierig? Kijk bij Contact!

Blessed Be!
Serotia & Aurelius